Is het OK om shampoo te gebruiken als een douche gel?

Mila de Vries

JA! Ik denk dat de mensen denken dat de shampoo als shampoo wordt gebruikt wanneer zij niet zijn! De shampoo wordt gebruikt als douchegel in dit voorbeeld omdat het olie, vuil en vet uit het lichaam verwijdert. Maar ik denk dat als wij de shampoo in een shampooformulering moesten gebruiken, dan de shampoo om de drie dagen zou moeten worden veranderd! In de shampooformulering, bevat de shampoo heel wat water, en meer water beter het resultaat. Maar aangezien het niet in water oplosbaar is, is het zeer moeilijk om de shampoo te veranderen! Zo, moet u uw eigen shampoo maken! De shampoo kan van kokosnotenolie, avocadoolie, olijfolie of kokosnotenwater worden gemaakt! Het watergehalte van shampoo varieert afhankelijk van het shampootype dat u gebruikt. Vandaar dat duren zij niet zolang andere shampoo. Zo, is het best om een type te kiezen dat een lager watergehalte heeft, omdat als het watergehalte van uw shampoo lager is, dan de resultaten natuurlijker en bevochtigend zullen zijn! Ingrediënten

1-2 dalingen van kokosnotenolie, 1-2 dalingen van avocadoolie, 2-3 dalingen van olijfolie. Als uw shampoo kokosnotenolie bevat, is het o.k. om een weinig meer te gebruiken als het niet te hard of zacht is. Ik zou meer dan 5 dalingen niet in één keer gebruiken. Ik heb geconstateerd dat de olie van de kokosnotenhulp een zacht gevoel in het haar geeft. Voor sommige mensen, helpt de olie met hoofdroos en droogte. Hoe te om een eigengemaakte shampoo te maken

Ik houd van makend mijn eigen shampoo! Het is zulk een snelle en gemakkelijke manier om zacht, het ontspannen, en een voedend element aan uw haar toe te voegen. U kunt uw eigen shampoo met basisingrediënten thuis maken. Ik heb kokosnotenolie, kokosnotenwater, olijfolie, en aloë Vera gebruikt om mijn eigen DIY-shampoo te creëren.

1. Krijg een container kokosnotenolie. De kokosnotenolie is een grote keus voor zowel haar als lichaamsproducten. Het is veelzijdig en kan in om het even welke situatie worden gebruikt. U kunt het in vele winkels kopen. Ik houd van de Organische Kokosnotenolie van Amazonië. 2. Hierdurch ist es sicher stärker als Paarse Mascara. Gebruik een borstel. Ik gebruik een borstel dat ik de winkels inkocht ik shampoo van koop. Ik gebruik het voor haar en lichaamsproducten omdat het zeer goed is om vuil en dode huid te verwijderen. Als u het gebruikt om dode huid of voor uw haar te verwijderen, moet u het wassen alvorens u het op uw haar toepast. Zo ik het altijd uit goed alvorens spoel te gebruiken. 3. Was het met warm water. U moet zorg nemen als u om het even welke shampoo gebruikt die alcohol bevatten (de alcohol is niet goed voor de huid omdat het niet veilig voor de huid is). Dit is de reden ik geen alcohol in mijn shampoo gebruik.

4. U moet de shampoo slechts op het haar toepassen. Zorg ervoor dat de haren behoorlijk droog zijn. Im Unterschied zu shampoo kann es folglich auffällig behilflicher sein.